Головна » 2018 » Травень » 28 » Перечин відгуляв День міста - спортивні змагання, міні – скульптури та виступ RockaH

Перечин відгуляв День міста - спортивні змагання, міні – скульптури та виступ RockaH

Про це повідомив на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук Іван Погоріляк.

"День народження Перечина пройшов на високому рівні! За що дякую своїй команді та сотні людям, котрі це організовували. Ми відкрили Будинок урочистих подій, у Сімері - майданчик зі штучним покриттям, Будинок Зубної феї для дітей" – йдеться в дописі Івана Погоріляка.

Також в цей день провели перший міжнародний турнір по міні-футболу серед дітей з міст-побратимів, пройшли змагання серед дорослих з пляжного волейболу, тенісу, настільного тенісу, шахів та шашок, відбувся фінальний матч за кубок району по футболу.

"Втретє провели наш, перечинський, півмарафон Федора Фекети, у якому прийняло участь 85 спортсменів. Цьогорічний півмарафон з Ужгороду до Перечина (22км 195м) піднявся на надзвичайно високий рівень, бо в ньому прийняв участь багаторазовий чемпіони України, львівянин, Тарас Сало. З кожним роком збільшується і кількість наших шанувальників бігу, які приймають участь в цьому півмарафоні. Біля десятка бігунів з Перечинсьвої ОТГ вчора вийшли на старт".

Працівники культури організували гарний концерт дитячих та дорослих колективів Перечинщини та гостей. Незабутні враження у мешканців залишилися і від концерту Закарпатського народного хору. Завершив програму святкування Дня міста, виступ гурту "Рокаш", при переповненій мешканцями району та гостями площі Народна.

"У ці дні ми прийняли вісім делегацій із із міст-побратимів, із п'яти країни. Підписали угоду про співробітництво з македонським містом Крива Поланка. Все це стало можливе лише за рахунок самовідданої роботи працівників міської ради, працівників культури та освіти, активних перечинців, а також із-за підтримки біля сотні спонсорів".


За матеріалами: Новини сьогодні
28-05-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1892

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]