Головна » 2013 » Січень » 29 » І - черевики від "яблучної" компанії

І - черевики від "яблучної" компанії

i -І - черевики від "яблучної" компанії

Американська компанія Apple розробила взуття, яке оснащене безліччю сенсорів, що повідомляють про рівень зносу тощо. Крім усього іншого, взуття буде час від часу повідомляти про те, наскільки ще їх вистачить. Воно оснащене спеціальним електрогенератором, який під час ходьби виробляє необхідну кількість енергії. Також варто звернути увагу на те, що в «розумне» взуття вбудований спеціальний модуль, який синхронізований з планшетом або смартфоном.

Для відстеження інформації про стан взуття в нього вбудований спеціальний процесор і дисплей.
І- черевики будуть відслідковувати рівень зносу верху і підошви взуття самостійно, а коли воно вже стане непридатне для використання, то ви про це дізнаєтеся відразу ж. Варто звернути увагу на те, що характеристики взуття змінюються з часом, а іноді воно стає настільки зношеним, що може бути навіть небезпечним для свого власника.

Всі дані обробляються за допомогою певних алгоритмів, які можуть змінюватися в залежності від типу взуття. Безпечний «пробіг» обчислюється дуже індивідуально, оскільки залежить від активності користувача. Крім усього іншого на дисплеї ви зможете побачити досить велику кількість цікавої інформації: кількість зроблених кроків або тяжкість піднятого вантажу.



За матеріалами: Новини сьогодні
29-01-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11497

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]