Головна » 2013 » Серпень » 2 » Ігрові та спортивні майданчики повинні бути у кожному населеному пункті Ужгородщини

Ігрові та спортивні майданчики повинні бути у кожному населеному пункті Ужгородщини

Дітлахи села Сторожниця Ужгородського району Закарпаття мають чудову нагоду проводити свій вільний час на облаштованих ігрових майданчиках. Наразі їх у селі три – на території стадіону, біля сільради та на подвір’ї школи.


Встановлення ігрових майданчиків має на меті не лише задоволення природних потреб дітвори в спортивних іграх. Це також сприяє відновленню довіри людей до влади, вселяє надію в краще майбутнє. Такої думки дотримується керівник апарату райдержадміністрації, депутат Сторожницької сільської ради Михайло Піган, який має безпосереднє відношення до встановлення майданчиків у селі.


- Найголовніше в житті кожної людини – це здорові діти, а де, як не на свіжому повітрі, на облаштованих спортивних і дитячих майданчиках зміцнювати це здоров’я, розвивати силу, витривалість і спритність. Рішення встановити майданчики прийняли жителі села. Їх ініціативу підтримав депутат верховної Ради Василь Ковач. Місцеві депутати, звісно, не могли залишитися осторонь. Із ентузіазмом взялися допомагати і директори місцевої школи та сільського будинку культури – розповідає Михайло Піган. – Тепер місцеві дітлахи, які без справи тинялися вулицями, будуть проводити час з користю і задоволенням.


До слова, майданчик на стадіоні (на фото) – до послуг не тільки дітей, але й дорослих. Тут, окрім дитячих гойдалок та пісочниці, встановлено турніки та брусся. За словами Михайла Пігана, роботи продовжуватимуться: незабаром буде встановлено ще кілька спортивних тренажерів. Важливо, щоб ініціативу Сторожницьких депутатів підтримали і депутати інших сільрад, адже спільними зусиллями небайдужої громади та представників влади можна зробити чимало. А ігрові та спортивні майданчики повинні бути у кожному населеному пункті.



За матеріалами: Новини сьогодні
02-08-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11287

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]