Головна » 2021 » Березень » 19 » Імплантація зубів у Києві - як правильно вибрати стоматологію?

Імплантація зубів у Києві - як правильно вибрати стоматологію?

Доступна сьогодні багатьом українцям імплантація є досить складною хірургічною процедурою, яку повинен проводити тільки досвідчений і кваліфікований фахівець-стоматолог. Щоб вилікувати зуб і запломбувати його, можна відвідати звичайну районну поліклініку, а ось до вибору клініки для протезування слід підійти з особливою ретельністю. Див. докладніше про особливості імплантації зубів тут.

Критерії вибору стоматології

Багато пацієнтів міста Києва для установки імплантатів обирають відому в столиці клініку «Дент Лайн» на Подолі, оскільки в ній дотримуються всіх необхідних умов, що вигідно відрізняє її від інших медичних установ:

- Багатопрофільність. У клініці представлений весь комплекс стоматологічних послуг, оскільки тут працюють різні фахівці: хірурги, терапевти, стоматологи, які проводять ортодонтичне, ортопедичне, ендодонтичне лікування та інші. Значить, пацієнт при необхідності може отримати будь-яку додаткову послугу в цій же клініці.

імплантація зуб стоматологія

Наприклад, перед проведенням імплантації у пацієнта виявили карієс або інше захворювання зубів чи ясен. Лікар направляє його до відповідного фахівця, який також знаходиться в клініці «Дент Лайн» і який має високу кваліфікацію в своєму напрямку. Стоматолог-імплантолог проводить хірургічні процедури в спеціально обладнаному приміщенні - операційній.

- Досвідченість і професіоналізм лікарів. При виборі імплантолога необхідно дізнатися досвід його роботи, який повинен становити не менше 5 років, а сам хірург уже проводив щелепні операції різної складності. Крім цього, у стоматолога і самої клініки повинна бути ліцензія на здійснення медичних процедур відповідного напряму.

- Стерильність. Інструментарій має стерилізуватися в суворій відповідності санітарно-епідеміологічним нормам, причому в спеціально обладнаному приміщенні - стерилізаційній. Упаковку виробника, в якій знаходиться стерильний імплантат, хірург повинен розкрити при пацієнті перед проведенням операції, і це підлягає неухильному виконанню.

Клініка «Дент Лайн» відповідає всім перерахованим критеріям, тому пацієнти довіряють лікування і протезування зубів її лікарям, незалежно від того, чи працюють вони на великих промислових фабриках або у невеликих готелях, надають послуги лікування суглобів у Києві або виробництво фруктових чіпсів у регіонах України, є студентами або звичайними домогосподарками.

Різноманітність і ціна імплантатів

У сучасній клініці повинна бути можливість проведення операції будь-якої складності, надання послуг високої якості й за відповідною вартістю. У стоматології, де здійснюється імплантація зубів, пацієнту мають надати на вибір кілька видів штучних металевих стрижнів, причому за різною ціною, як бюджетний варіант, так і виріб преміум-класу. Це стосується і коронок, які встановлюються на імплант: за матеріалом виготовлення вони бувають металокерамічні, цирконієві, склокерамічні та ін., що в значній мірі впливає на тип виробу, його якість, довговічність і ціну.

Лікар-іплантолог повинен спочатку з'ясувати стан не тільки зубів пацієнта, але і здоров'я всього організму, а також дізнатися фінансові можливості, після чого запропонувати кілька видів імплантатів, обравши найбільш відповідний ситуації.

Вартість у цьому випадку не є головним критерієм, важливо, щоб імплант мав характеристики, котрі влаштовують пацієнта, тож вибір необхідно здійснювати спільно з хірургом.

У серйозній клініці завжди дають гарантію на надані послуги: на проведену імплантацію і на роботу кожного фахівця. У стоматології «Дент Лайн» гарантують, що імплантолог, протезист, хірург та інші лікарі несуть особисту відповідальність за кожну процедуру.

Джерело: офіційний сайт стоматології імплантації зубів в Києві www.dentline.com.ua


За матеріалами: Новини сьогодні
19-03-2021
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1746

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]