Головна » 2023 » Лютий » 26 » Іспанія відреагувала на агресивні заяви путіна - "росія загрожує людству"

Іспанія відреагувала на агресивні заяви путіна - "росія загрожує людству"

Президент російської федерації володимир путін не готовий завершувати війну в Україні. Останні висловлювання диктатора свідчать про небезпеку для людства.

Таку заяву зробила міністр оборони Іспанії Маргарита Роблес в інтерв'ю газеті La Vanguardia.

Вона відреагувала на останній виступ путіна напередодні річниці повномасштабного вторгнення в Україну.

"Він підкреслив, що не хоче миру. путін добре розуміє, що програє́ цю битву. Його дуже загрозливі вислови про те, що "війна не закінчиться" і що росія непереможна, свідчать про небезпеку для людства", — сказала міністр.

На думку Роблес, рф навряд чи застосує ядерну зброю проти України, але "в голові путіна може бути все". Вона додала, що Іспанія поки не має даних, які підтверджували підготовку росії до ядерного удару.

"Ми всі хочемо припинення вогню, але російський президент дав зрозуміти, без жодних сумнівів, що він хоче продовжувати цю війну. Ціною є життя тисяч українців, а також багатьох росіян, які змушені дивитися в очі смерті незрозуміло за що, бо це не справедливо, не законно", — заявила глава Міноборони.

Нагадаємо, російська федерація хоче порушити питання щодо ядерного потенціалу Великої Британії та Франції. Керівництво рф сумнівається, що НАТО — політична організація, а не військовий блок.


За матеріалами: Новини сьогодні
26-02-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1304

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]