Головна » 2013 » Лютий » 7 » Як розвинути почуття стилю у дитини

Як розвинути почуття стилю у дитини

Як розвинути почуття стилю у дитини

Якщо малюк слухняно надягає все, що дає йому мама - це на перший погляд дуже зручно. Але така байдужість до своєї зовнішності може зберегтися у дитини і в 15 років, а це потягне за собою проблеми в особистому житті. Тому розвивати почуття стилю і смаку потрібно з ранніх років. Наша стаття розповість про те, як розвинути почуття стилю у дитини.

Головне правило: живий приклад

Найкраще діти сприймають інформацію, яка підтверджується яскравим живим прикладом. Найефективніше буде підтвердити теорію на прикладі тієї людини, яка симпатична малюкові. Це правило поширюється і на область естетики, почуття смаку і стилю в одязі. Використовуй всі ресурси: модниця і красуня тітка - відмінний приклад, якщо крихта симпатизує їй. Але в першу чергу, ти повинна завжди бездоганно виглядати сама. Навіть вдома ти повинна бути красивою та охайною.

Говори прості речі

Не варто читати малюкові лекцію про взаємозалежність зовнішнього вигляду людини та успішної кар'єри. Просто привчай його бачити красиве. Раз ми говоримо про почуття стилю у дитини, розвивай вміння бачити красу в поєднанні кольорів. «Подивися, яка гарна дівчинка. Її жовта спідничка і заколка-кульбаба дуже красиві, правда? »« У цьому журналі хлопчики і дівчатка показують модний одяг. Правда, це красивий комбінезон на хлопчику? ».
Гуляйте по магазинах
Іноді варто брати з собою дітей в похід по магазинах. Звичайно, він повинен бути цікавим і недовгим. Наприклад, можеш вибрати нове плаття до дня народження разом з донькою, враховуючи її думку. Їй важливо зрозуміти, що вона сама конструює свій вигляд. Чим раніше вона це зрозуміє, тим простіше їй потім буде правильно змінювати цей вигляд.

Красивий домашній одяг

Якщо ти вдома ходиш в старому розтягнутому халаті, вкритому плямами, то навряд чи завоюєш статус стильної матусі в очах дитини. Удома він бачить тебе найчастіше, тому демонструй почуття смаку завжди. Звичайно, домашній одяг простіше і зручніше решті, але естетику ніхто не відміняв! Це стосується і домашнього одягу малюка. Вона може бути не дуже ошатною, але завжди повинна бути ідеально чистою, вигладженою і симпатичною.
Любов до краси міцно оселиться в душі твого малюка, якщо він буде оточений красою з ранніх років.

За матеріалами: Новини сьогодні
07-02-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11392

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]