Головна » 2018 » Листопад » 16 » Як вибрати прикрасу на подарунок дівчині: поради

Як вибрати прикрасу на подарунок дівчині: поради

Як вибрати прикрасу на подарунок дівчині: поради

Ювелірний виріб - найкращий подарунок жінці. І з давніх-давен такі прикраси вважалися символом і показником знатності, положення і статусу жінки. Тому незалежно від віку і смаку жінки, кожна представниця слабкої статі любить, а то й просто обожнює коштовності. Але існує безліч ювелірних прикрас і кожна з них несе в собі певний сенс.

Золото та срібло

Кулон у формі серця символізує любов і ніжну закоханість. Така прикраса дуже популярно серед представниць прекрасної статі. Романтичний кулон може бути з золота або срібла. Це не відіграє ролі на його зміст та призначення. Але золотий кулон зазвичай дарують зрілим жінкам, а срібний юним дівчатам.

Золоте кільце в оправі з діамантом вважається символом любові і заручення. Знатним дамам і навіть королевам належало дарувати кільця з діамантом. Цей подарунок не втратив свою актуальність дотепер. І є найбільш жаданим подарунком мало не для кожної жінки. Такий вишуканий і елегантний подарунок підходить для кожної прекрасної жінки. На які тільки хитрощі не йдуть вони, щоб дістати його. І сучасні ювеліри користуються цим, забезпечуючи ринок різними чудовими екземплярами.

Перли та діаманти

Діамантові сережки також не втрачають своєї популярності. Від одного їхнього виду захоплює дух від краси та блиску. Модниці всього світу і голлівудські зірки буквально не знімають їх зі своїх вушок і надягають їх на кожен світський раут. Мініатюрні алмазні краплі, діамантові виноградники - не важливо. Головне, що вони так бажані кожною дівчиною і підійдуть під будь-який наряд.

Перлове намисто - це символ класики і витонченості. Така прикраса може поєднуватися з класичним стилем, діловим костюмом, елегантною сукнею і кокетливим коктейльним нарядом. Така натуральна нитка перлів має бути присутня в гардеробі будь-якої модниці.

Сережки та браслети

Браслети були винайдені в далекій Індії. Але без них не обходяться жодні вечірки або події. Такі прикраси багатофункціональні і підходять до будь-якого вбрання. Вони можуть бути з золота, срібла, дерева, плетених тканин, перлів, бісеру та з різних каменів. Служать вони для доповнення наряду, надають йому колоритність і додають останній завершальний штрих.

Сережки з перлами - ознака багатства і статусу дівчини. Такі сережки будуть прикрасою кожного наряду. Ще аристократія носила цей простий, але такий елегантний ювелірний виріб. Начитані й розумні дівчата вважають за краще такий вид подарунка, але зараз такі сережки стали популярними серед всієї жіночої половини людства.


За матеріалами: Новини сьогодні
16-11-2018
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1710

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]