Головна » 2012 » Листопад » 2 » Як відпочити в Еміратах менше, ніж за 300 доларів

Як відпочити в Еміратах менше, ніж за 300 доларів


Мало знайдеться людей, які люблять переплачувати за відпочинок. Більшість туристів шукають в інтернеті знижки і спеціальні пропозиції, навіть якщо вибирають дорогі готелі і хороший сервіс. Але от сидіти в інтернеті і розбиратися в знижках і бонусах, "гарячих" турах і лоу-костах для народу виявляється дуже мудро.

Напередодні зимового сезону радіостанція "Європа Плюс" вирішила зробити слухачам подарунок: співпрацівники радіостанції самі ретельно вибирають апетитні туристичні пропозиції, і кожну годину озвучують найдоступніші варіанти в ефірі у програмі "На валізах". При цьому вартість пропозицій буває наполовину дешевше, ніж середня ціна на туристичному ринку.

"Звичайно, у таких оголошень є свої недоліки, - коментує автор проекту Юлія Бурковська, - адже ці дешеві пропозиції діють всього кілька днів або прив'язані до певної дати або ж до мережі готелів. Зате такі варіанти ідеально підходять для людей, які легкі на підйом і прагнуть скоріше до подорожі, як такої, а не до конкретного готелю".

Низька ціна також формується і за рахунок домовленостей радіостанції з туроператорами: оскільки програма "На валізах" приваблює сотні і тисячі слухачів, компанії-туроператору вигідно робити додаткові знижки на тури з метою реклами.

У літній сезон "Європа Плюс" отримувала спеціальні знижки одночасно від п'яти операторів, а в листопаді вирішила поекспериментувати і зосередиться тільки на мережі турагенцій TUI.

"Влітку наші слухачі літали до Хорватії, Болгарії та Греції через різних туроператорів України, але тоді не виходило давати єдиний номер в ефірі, який би слухачі могли легко запам'ятати. У підсумку до нового сезону ми за статистикою дзвінків і результатів визначили туроператора, який давав влітку кращі результати, і зараз спостерігаємо як проект пройде при єдиному партнері. Можливо, повернемося до старої схеми і відмовимося від моногамії", - сміється Юлія.

Як коментує Денис Кубряк, продюсер радіостанції, передачу запустили виключно з метою підвищення рейтингів ефіру, і самостійно заробляти на чартерах медіахолдинг "Європа Плюс" не планує.



За матеріалами: Новини сьогодні
02-11-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11509

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]