Головна » 2013 » Березень » 10 » Яка ікра вважається більш корисною?

Яка ікра вважається більш корисною?

       Яка ікра вважається більш корисною?

По суті, ікра риби - це джерело високої концентрації корисних речовин, які необхідні зародку для розвитку. Звичайно, найціннішим у ній вважається природний тваринний білок
Крім того, в ній також міститься ряд вітамінів та інших корисних речовин, за винятком, мабуть, заліза. Саме тому не варто вірити омані про те, що чорна ікра лікує недокрів'я.

Якщо ви перебуваєте в стані стресу або тільки що перенесли серйозну хворобу, то ікра у вашому раціоні повинна бути присутня обов'язково! На жаль, в ікрі, яка продається в магазинах, міститься багато солі і консервантів, які протипоказані при багатьох захворюваннях. Таким чином, якщо ви страждаєте від виразки, гіпертонії або ожиріння, такий продукт вам повністю протипоказаний.

Вважається, що ікра калорійна, хоча насправді це далеко не так. Незважаючи на те, що в ній міститься величезна кількість жирів і білків, на 100 грамів цього продукту припадає всього 200 кілокалорій. Таким чином, якщо ви з'їсте один бутерброд з невеликою кількістю вершкового масла на хлібі з висівок, то не принесете абсолютного ніякої шкоди своїй фігурі.

Існує думка, що чорна ікра значно корисніша за червону. Саме цим намагаються пояснити її високу ціну. Насправді ж обидва ці типи ікри корисні в однаковій мірі.

За матеріалами: Новини сьогодні
10-03-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11437

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]