Головна » 2015 » Листопад » 28 » "Карпати" в більшості розгромили "Олімпік"

"Карпати" в більшості розгромили "Олімпік"

"Карпати" в рамках 16 туру УПЛ перемогли на стадіоні "Україна" "Олімпік" з рахунком 4:1.

У складі львівського клубу відзначились Кожанов, Чачуа, Худоб'як та Кльоц, а донеччани відповіли влучним ударом Матяжа.

"Карпати" були винагороджені за свою стартову активність вже на 11-й хвилині. Конде припустився грубої помилки і Махарадзе у штрафному майданчику змушений був фолити на Гуцуляку. У підсумку голкіпер "Олімпіка" отримав пряму червону картку, а Кожанов ударом з пенальті впевнено переграв Литовченка, який зайняв місце у рамці воріт донеччан. На досягнутому підопічні Йовічевіча не зупинилися і вже через п'ять хвилин подвоїли свою перевагу. Після скидки Кожанова Гуцуляк могутнім пострілом метрів з 20-ти вколотив сферу прямісінько у дев'ятку. До честі гостей, вони дуже швидко зуміли відіграти один м'яч. Матяж ударом зі штрафного підловив на протиході Мисака.

У другому таймі, попри гру в меншості, гості практично нічим не поступалися львів'янам і навіть створили декілька небезпечних моментів. Втім, "леви" підловили команду Санжара на контратаці. Худоб'як після розрізної передачі Кожанова вийшов віч-на-віч з Литовченком та не залишив голкіперу "Олімпіка" жодних шансів. Ну а крапку в матчі поставив Кльоц, який опинився першим на добиванні після пострілу Худоб'яка. Відзначимо, що гості догравали вдев'ятьох після другого попередження Матяжа.

У підсумку "Карпати" набрали 21 очко та піднялися на 6 місце. "Олімпік" залишився на 9 сходинці, маючи у своєму активі 14 пунктів.

Україна. УПЛ (Ліга Парі-матч). 16 тур

"Карпати" - "Олімпік" - 4:1

Голи: Кожанов, 15 (пенальті), Чачуа, 20, Худоб'як, 76, Кльоц, 89 - Матяж, 27

Вилучення: Махарадзе, 12, Матяж, 92

 


За матеріалами: Новини сьогодні
28-11-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11017

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]