Головна » 2020 » Серпень » 19 » Kia Rio – 2021: що новенького?

Kia Rio – 2021: що новенького?

Компанія Kia Motors Corporation порадувала прихильників своєї компактної моделі першими офіційними зображеннями оновленого седану Kia Rio для східноєвропейського авторинку. І якщо згідно вже озвученої раніше інформації розраховувати на якісь технічні інновації не приходиться, то в дизайні однозначно відбулися видимі зміни. Як стверджує корейський виробник, усі оновлення в автомобілі 2021 модельного року були зроблені на основі зворотного зв’язку із клієнтами компанії і власниками попередніх моделей Rio.

Перше, що варто зазначити, седан дещо «підріс» у довжину – аж на 20 мм. Це сталося завдяки складнішому стилістичному оформленню переднього і заднього бамперів, які отримали нову рельєфну поверхню. Фірмова решітка «посмішка тигра» у оновленого седана візуально об’єднана в єдиний елемент із блоком фар. Стилістика головної оптики також отримала зміни: в її корпус вбудовані контурні «леза» світлодіодних ходових вогнів. Нижній повітрозабірник став ширшим, по боках з’явилися трикутні декоративні сріблясті елементи з інтегрованими протитуманними фарами.

В цілому, Kia Rio 2021 року став виглядати більш динамічно, спортивно і, навіть, дещо агресивно, що однозначно додає шарму моделі. Новий дизайн розкривається в тому, що плавні лінії дещо несподівано розбиваються різкими рисами, але саме завдяки цьому усі деталі набувають чіткого і виразного вигляду.
Ще одна, хоч і дрібна, але яскрава деталь оновленого Kia Rio – це антена в формі «плавника акули», яка пофарбована в чорний колір незалежно від кольору кузову. Також оновлення модель вирізняється вертикальними світловідбивачами у задньому бампері, патрубками вихлопних труб трикутної форми, один з яких додався для декоративної симетричності, та світлодіодними матричними задніми ліхтарями. Колісні диски для Kia Rio 2021 модельного року йдуть діаметром 15 і 16 дюймів. Дорожній просвіт становить 160 мм. Про інтер’єр моделі ще нічого невідомо. Також немає інформації про нові двигуни Kia Rio 2021 року. Скоріше за все, моторна гама залишиться попередньою – 1,4/100 к.с. та 1,6/123 к.с.

Kia Rio – оренда в Києві

Компанія РентДрайв пропонує в оренду седан Kia Rio (2014 року). Вам обов’язково сподобається його комфортний салон, гарне технічне оснащення та чудові ходові характеристики. Стильний, симпатичний та компактний автомобіль порадує своєю економною витратою пального – 6,4 л/100 км. В цілому, зручний, надійний та добротний автомобіль для щоденного використання. Більше інформації:

https://rentdrive.ua/avtopark/econom-class/arenda-kia-rio


За матеріалами: Новини сьогодні
19-08-2020
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1999

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]