Головна » 2018 » Серпень » 26 » Київ тримає чиновників на Закарпатті, як священних корів - Москаль

Київ тримає чиновників на Закарпатті, як священних корів - Москаль

  Москаль. Київ тримає чиновників на Закарпатті, як священних корів

Про це заявив під час інтерв’ю з головою Закарпатської ОДА.

Геннадія Москаля не треба зайвий раз представляти на широкий загал. Він постійно в медійному полі, завжди має свою думку про ключові події в державі, її хочуть чути, навіть якщо вона дуже екстравагантна і часом виходить за межі політкоректності, пише Укрінформ.

– Децентралізація – це передача повноважень із центру, тобто з Києва, на місця. Що ми отримали на місце як Закарпатська область? Обласні та районні дороги для ремонту. Київ не хоче розпрощатися з тим, що централізовував Янукович. Коли всі йшли на вибори, рвали на собі вишиванки, що проведуть децентралізацію, але корупційну складову режиму Януковича так ніхто і не розвалив. Для чого було , наприклад,, робити Держгеокадастр? (Держгеокадастр утворений у 2014 році постановою Кабміну шляхом перетворення Державного агентства земельних ресурсів України, що існувало з 2011 року — ред.).

Де Держгеокадастр, а де Закарпаття — і чи я маю до нього відношення? Аж ніякого. Чому раніше тут було Управління земельних ресурсів і не було скандалів? Ви бачите, всередині адміністрації скандалів нема, всі скандали на Закарпатті пов’язані з центральними органами виконавчої влади. Якщо у нас в ОДА 19 департаментів в управлінні, то Київ тільки в нашій області має 68 представницьких організацій! Хіба можна цим усім якісно, та взагалі — будь-як – управляти? Але усі хочуть, аби вони гроші тут збирали і везли на Київ. І тримають цих чиновників на Закарпатті, як священих корів, там нікого поміняти не можна!


За матеріалами: Новини сьогодні
26-08-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1616

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]