Головна » 2013 » Листопад » 15 » Кличко у разі перемоги на виборах обіцяє відібрати у Януковича Межигір'я

Кличко у разі перемоги на виборах обіцяє відібрати у Януковича Межигір'я

Лідер партії УДАР Віталій Кличко передрікає президенту Віктору Януковичу нерайдужне майбутнє і обіцяє націоналізувати резиденцію Межигір'я.

Так, відповідаючи на питання, чи планує він у разі перемоги на президентських виборах вилучити на користь держави резиденцію, яку було виведено Віктором Януковичем у приватну власність, Кличко зазначив: «Якщо, як у законослухняного громадянина, оренду на землю укладено законно, то немає підстав для переслідування. Якщо ж порушення є (а ми про них чули), все треба вирішувати за законом».

На уточнююче запитання журналіста, чи означає це, що в разі підтвердження фактів корупції резиденцію буде вилучено на користь держави, політик дав ствердну відповідь: «Абсолютно вірно», - сказав Кличко.

Лідер партії УДАР також упевнений, що Віктор Янукович не виграє вибори, а його майбутнє не буде райдужним. «А якщо судові органи доведуть, що своїми діями він порушував закон, то незалежно від статусу і матеріального становища він понесе відповідальність», - сказав він.

Нагадаємо, з 1935 по 2007 рік Межигір'я було державною урядовою резиденцією, поки його не було виведено в приватну власність. Зараз там живе президент України Віктор Янукович.


За матеріалами: Новини сьогодні
15-11-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11261

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]