Головна » 2015 » Жовтень » 27 » Клімкін - на Донбасі немає стабільного режиму припинення вогню

Клімкін - на Донбасі немає стабільного режиму припинення вогню

На Донбасі немає стабільного режиму припинення вогню та реального доступу місії ОБСЄ до території окремих районів Донецької та Луганської областей (ОРДЛО).

Про це міністр закордонних справ України Павло Клімкін сказав на спільній прес-конференції з міністром закордонних справ Італії Паоло Джентілоні у Києві, передає УНІАН.

"Незважаючи на певні кроки, ми маємо дуже складну ситуацію. Вчора загинув ще один український військовий", - сказав Клімкін.

"У нас немає стабільного припинення вогню, немає реального доступу ОБСЄ до (окупованої - ред.) території Донбасу", - зазначив український міністр.

Як повідомлялося, за минулу добу в зоні АТО в результаті обстрілу бойовиками українських позицій загинув один військовослужбовець. Терористи, які контролюють зруйнований Донецький аеропорт, відкривали вогонь по позиціях сил АТО в районі селищ Опитне і Піски.

Також українська розвідка виявила невідведені російсько-терористичними військами артилерійські системи калібром понад 100 мм та РСЗВ "Град" у районах Донецька, Горлівки та Кам'янки.


За матеріалами: Новини сьогодні
27-10-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1973

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]