Головна » 2018 » Вересень » 21 » Клімкін розповів про нову стратегію Путіна щодо України - проросійської влади тут не буде

Клімкін розповів про нову стратегію Путіна щодо України - проросійської влади тут не буде

Проросійської влади тут не буде. Клімкін розповів про нову стратегію Путіна щодо України

Глава МЗС України Павло Клімкін заявив, що стратегія президента Росії Володимира Путіна тепер полягає в нав'язуванні федералізації, а потім і фрагментації України.

Про це Клімкін заявив в ефірі програми Підсумки тижня на Радіо НВ.

На думку Клімкіна, проросійська влада в Україні неможлива, тому РФ обрала нову стратегію щодо нашої країни.

"Проросійської влади тут не буде, її просто винесуть з України… Путін буде доводити до дестабілізації України і треба завадити Росії провести федералізацію та фрагментацію України", - підкреслив міністр.

У лютому-березні 2014 року Росія після падіння в Україні режиму президента Віктора Януковича провела спецоперацію по анексії Криму, інспірувала виступ сепаратистів в Луганській і Донецькій області і пішла на пряме військове вторгнення в серпні 2014 і лютому 2015 років.

Росія продовжує підживлювати війну на Донбасі грошима і озброєнням, створивши в окупованих районах повноцінну армію в складі кадрових російських військових, громадян РФ і місцевих сепаратистських елементів.

В результаті російської агресії загинули понад 10 тисяч українців, більше 20 тисяч отримали поранення, 1,8 мільйона українців стали внутрішньо переміщеними особами. Крім того, Україна через агресію Росії втратила більш ніж 16% ВВП.


За матеріалами: Новини сьогодні
21-09-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1571

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]