Головна » 2013 » Січень » 29 » Кототерапія: як вилікуватися за допомогою кішки?

Кототерапія: як вилікуватися за допомогою кішки?

Кототерапія: як вилікуватися за допомогою кішки?

Кішки не виносять споживацького ставлення до себе. І обдурити цю тварину практично неможливо, фальш кішка відчуває за версту. Лікувати вона буде лише того, хто поставиться до неї з щирою любов'ю і повагою.

Кототерапія

Хоча наші вчені скептично ставляться до кототерапіі, на Заході вона цілком визнана навіть офіційною медициною. Лікувальні властивості кішок випадково виявили співробітники Лондонського інституту лікувальних методів впливу. Під час одного з експериментів в лабораторію забрела інститутська улюблениця, кішка Марта. Коли тварина проходила повз генератор струмів низької частоти, датчики зашкалило. Виявилося, що електромагнітне поле Марти сильніше, ніж поле дорогого приладу.

Учені вирішили перевірити, чи можна використовувати Марту замість генератора; в той час в інституті розробляли методику лікування хронічних запальних захворювань за допомогою струмів низької частоти. Вони набрали групу добровольців, половину з яких лікували прилади, а другу половину - кішка. Через місяць підбили підсумок експерименту. Марта зуміла вилікувати всіх своїх пацієнтів, в той час, як в іншій групі одужала лише половина.

Низькочастотні струми у кішок виробляються завдяки тертю шерстинок одна об іншу. Ряд експериментів показав, що найкраще кототерапія допомагає при запаленнях суглобів і гінекологічних захворюваннях. В останньому випадку кішку досить посадити на низ живота і, погладжуючи, сидіти так близько 20 хвилин.

Ще один механізм позитивного впливу на людину - котяче муркотіння. Лікарі порівнюють його ефект з ультразвуковою терапією. Діапазон від 27 до 44 герц, в якому муркають кішки, сприятливо впливає на нервову систему людини, покращує мозковий кровообіг, нормалізує тиск і стабілізує серцевий ритм.

Які хвороби лікують кішки?

Східна медицина ділить захворювання на дві категорії: «інь» і «ян». Цілителі впевнені, що причина усіх недуг в енергетичному дисбалансі в організмі. Хронічну втому, неврастенію, серцеву та ниркову недостатність, артрит і гіпотонію викликає нестача енергії. Ці захворювання відносяться до категорії «інь». Захворювання «ян» трапляються від надлишку енергії. Це: інсульти, інфаркти, гіпертонія, остеохондроз, артрит. Всі ці недуги можуть лікувати кішки.

Забарвлення і порода тварини грають у лікувальному процесі чималу роль. Чорні кішки найкраще рятують господарів від надлишку негативної енергії і добре лікують хвороби «ян». Білі пухнастики підживлюють тих, хто страждає від енергетичної слабкості. Сірі кішки однаково добре працюють з усіма групами пацієнтів. Руді здатні заряджати господарів позитивною енергією. Хвороби «ян» краще лікують короткошерсті коти, а довгошерсті легше справляються з недугами «інь».


Пам'ятайте, що не всяке захворювання під силу вашому домашньому вихованцеві. При перитоніті або апендициті допоможе тільки хірург. Невиліковні захворювання (наприклад, онкологія) можуть призвести до хвороби самого вусатого доктора. Зафіксовані випадки, коли тварини забирали хворобу на себе і навіть гинули, намагаючись вилікувати свого господаря. Але набагато частіше чотириногі лікарі дозують навантаження, не доводячи себе до хвороби. Так що не примушуйте кішку «працювати» більше, ніж вона сама того хоче. Відпочивши, вона повернеться і знову ляже на хворе місце. Якщо це буде в її силах, вона вам неодмінно допоможе.

Як правильно організувати лікування?

Больові відчуття свідчать про зміну енергетичного потенціалу. Кішка відчуває не біль, а саме цей дисбаланс в організмі. Вона виявляє проблемну зону і лягає на неї. Одночасно з коригуванням енергобалансу, людина отримує корисне при багатьох захворюваннях лікування теплом.

При захворюваннях «інь» кішку рекомендовано укладати на хворе місці так, щоб голова тварини на тілі людини знаходилася ліворуч. Хвороби «ян» краще піддаються лікуванню при зворотному розташуванні кішки на тілі.

Хвороби легенів і бронхів найкраще лікуються в проміжку з трьох до п'яти годин ночі. Шлунково-кишкові недуги зцілюються з п'яти до семи годин ранку. Серцево-судинні захворювання краще лікувати з одинадцяти до першої години дня. Втому за допомогою кішки добре знімати ввечері.

Але перш, ніж приступити до лікування, постарайтеся встановити контакт з незвичайним лікарем. Доведено, що кішки мають телепатичні здібності. Спробуйте зосередитися і подумки запропонувати своїй улюбленці ласощі. Якщо кішка тут же прибіжить, можна вважати, що контакт встановлений. Влаштовуйтесь на ліжку зручніше, і подумки уявіть собі орган, який доставляє вам незручності. Або подумки зверніться до тварини за допомогою. Кішка сприйме сигнал і з радістю вам допоможе, влаштувавшись на хворому місці.

Для скептиків існують і більш традиційні варіанти лікування. Використання кішки в якості грілки значно полегшує стан при артриті і запаленні придатків. При грипі, ангіні та застудних захворюваннях кішки часто влаштовуються в ногах, а теплі ноги, як відомо - обов'язкова умова для одужання. Для позбавлення від радикуліту можна використовувати пояси, зв'язані з котячої шерсті.

За матеріалами: Новини сьогодні
29-01-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 12414

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]