Головна » 2016 » Листопад » 15 » Крах режиму Путіна забезпечить Трамп

Крах режиму Путіна забезпечить Трамп

Відомо, що режим Володимира Путіна в РФ багато в чому залежить від нафти і ціни на неї. Політичний експерт Віталій Портников наводить аргументи того, що економічна політика нової команди Дональда Трампа сприятиме краху російської економіки і режиму Путіна.

"Трамп залишиться прихильником дерегулювання видобутку нафти. І в цьому його позиція повністю збігається з позицією Республіканської партії. Тут не очікується ніяких несподіванок. Так що видобуток нафти в Сполучених Штатах буде рости.

Зростатиме і експорт нафти з США. Будуть знижуватися податки на "нафтову галузь". Будуть будуватися нові трубопроводи. А значить - буде знижуватися ціна. Енергетична політика нового президента Сполучених Штатів забезпечує крах російського політичного режиму. А я вже не раз писав, що гарантією української стабільності і територіальної цілісності може бути тільки цей крах", - повідомляє експерт в блозі на ресурсі Контракти.ua.

Портников відзначає, що Трамп також може звести бар'єр на китайську продукцію, чим внесе зміни в стабільність однією з найсильніших економік світу.

"Знай.ua" повідомляв, що найближче оточення нового президента США Дональда Трампа швидко відкоригує його думку і позицію не тільки по Криму, а й по виконанню Росією Мінських угод.


За матеріалами: Новини сьогодні
15-11-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1826

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]