Головна » 2021 » Квітень » 30 » Кримінальні новини: дайджест про злочинців-невдах

Кримінальні новини: дайджест про злочинців-невдах

новини

В Арізоні поліція знайшла злочинця завдяки доказу - його пальцю

Поліція в американському штаті Арізона знайшла ймовірного правопорушника по пальцю, який він залишив на місці злочину. Подібні кримінальні новини можна знайти і перейшовши за посиланням https://www.volyn.com.ua/categories/criminal.

Як пише Newsweek, житель округу Марікопа Кевін порізав шини автомобіля сусідів після сварки з ними. Сварка сталася, коли чоловік і жінка Вікофф прийшли в гості до іншого сусіда, до якого прийшов і Кевін Джонсон. Там Джонсон перебрав алкоголю і почав вести себе агресивно, після чого його попросили піти. Джонсону це не сподобалося. На наступний день Франческа Вікофф знайшла свою машину з проколотими шинами.

Вона розповіла, що спочатку побачила, що у машини проткнуті дві шини, а потім помітила поруч з автомобілем людський палець.

"Після цього я буквально реготала весь день, тому що в іншому випадку розридалася б", - розповіла Вікофф. Вона думає, що її сусід випадково відрізав собі палець, коли протикав шини автомобіля.

Вікофф вважає, що палець належить саме Джонсону, так як за день до цього вони посварилися, але головне - кривавий слід, який був виявлений сусідами, вів до будинку Джонсона.

Поліцейський департамент вже підтвердив, що палець дійсно належить Джонсону, його вже затримали. Чоловікові пред'явлено звинувачення за кількома статтями.

19-річний американець інсценував власне викрадення, щоб прогуляти роботу

Житель американського штату Арізона інсценував власне викрадення, щоб прогуляти роботу. Як пише The New York Post, поліція знайшла 19-річного Брендона Соулеса недалеко від залізниці в місті Кулідж, що в окрузі Піна. Руки молодої людини були пов'язані ременем, а в роті був кляп. Соулес заявив поліцейським, що його прямо з дому викрали двоє чоловіків в масках, які вдарили його чимось важким по голові, після чого він відключився. Потім його нібито на машині відвезли в пустелю, де викрадачі розраховували знайти гроші, заховані батьком Соулеса.

Поліція протягом декількох днів перевіряла цю історію, але не змогла виявити ні відео з камер спостереження, ні записів телефонних розмов, які б підтверджували викрадення. Лікарі також не знайшли у Соулеса слідів ударів або струсу.

Поліцейські кілька разів допитували "викраденого" з приводу нестиковок в його оповіданні і в підсумку зробили висновок, що Соулес все вигадав. Пізніше молодий чоловік сам це підтвердив, пояснивши, що йому потрібен був позаплановий вихідний, а в магазині автозапчастин, де він працював, вихідний йому не давали.

Тепер Соулесу пред'явлено звинувачення в неправдивих свідченнях. А з магазину його звільнили.


За матеріалами: Новини сьогодні
30-04-2021
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1634

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]