Головна » 2009 » Червень » 11 » Куди поділись повноцінні чоловіки

Куди поділись повноцінні чоловіки

бесплідні чоловіки

Кількість безплідних чоловіків росте в геометричній прогресії, причому винні в цьому самі українці.

Так само як і більшість іноземних сучасників, жителі України забувають елементарні правила здорового способу життя.

На думку головного сексопатолога Київської області Ігоря Сударікова, в українських чоловіків чотири основні проблеми. Це малорухливий спосіб життя, нерегулярний секс, надмірне вживання антибіотиків і ослаблення імунної системи. Така ситуація спостерігається у більшості жителів розвинених країн і повинна викликати занепокоєння у всіх медичних працівників.

Експерт поділився сумною статистикою. За його даними, до 40% пацієнтів лікарів-андрологів отримали серйозні ускладнення зі здоров'ям після переохолодження або незахищеного сексу. Партнерки коханців нагородили їх важкими інфекційними захворюваннями, які не пройшли без наслідків.

Левова частка українців (40%) звертається за медичною допомогою в надії врятуватися від еректильної дисфункції. Ще 5-10% населення країни лікуються від чоловічого безпліддя, яке при пізній діагностики має шанси стати хронічною хворобою.

В більшості своїй, захворювання українців пов'язані з їх несерйозним ставленням до свого здоров'я. Дотримуйся вони елементарних правил, походи до лікарів були б не потрібні, стверджує Сударіков. Сексопатолог поскаржився і на брак кваліфікованого медперсоналу в області андрології. Але поповнення кадрів найближчим часом навряд чи передбачається. За офіційною статистикою, опублікованою Міністерством охорони здоров'я України в серпні 2011 року, в країні вакантні посади 46 962 лікарів, і ця проблема не вирішена до цих пір.


За матеріалами: Новини сьогодні
11-06-2009
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 13065

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]