Головна » 2019 » Грудень » 4 » Купити квартиру у Львові

Купити квартиру у Львові

Незважаючи на чимале, здавалося б, різноманіття, ринок нерухомості міста Лева насправді значно вужчий, ніж здається. Тому купівля квартири у Львові зводиться насамперед до пошуків на первинному, а не вторинному ринку. І на це є вагомі причини.

Старовинні будівлі прекрасні. Але тільки якщо дивитися на них збоку. Всередині – це архізастарілі, не призначені для комфортного життя квартири. Тут погані системи комунікацій, погано продумані планування, неефективне опалення. Будинки другої половини минулого століття теж не викликають захоплення. Вони проєктувалися з урахуванням мінімальних критеріїв комфорту. Стан систем іноді буває гіршим, ніж у старіших будинків, а про зовнішній вигляд не варто навіть згадувати: стандартні бетонні коробки, позбавлені мінімальної естетичної складової. Додамо фактор Львова як туристичної столиці України – і постає розуміння, чому, попри чималий вибір нерухомості, львів’яни насамперед орієнтуються на новобудови, розташовані не в центральній частині міста, подалі від «стандартних» туристичних маршрутів.

Також до важливих критеріїв вибору житла належить ім’я компанії-забудовника. Потенційні покупці обов’язково звертають увагу на час, проведений девелопером на ринку нерухомості. Лише компанії з тривалою історією заслуговують на довіру клієнтів. Зрозуміло, що тривала історія має підкріплюватися зданими в експлуатацію житловими комплексами та відгуками людей, що вже купили там квартири.

Під усі згадані вимоги як до житла, так і до забудовника, підпадає ЖК «Щасливий» від компанії «НоваБудова» – відомого девелопера Києва та Львова з понад десятирічною історією!

Цей проєкт знаходиться в Личаківському районі міста, на вулиці Біговій. Із вікон будинків житлового комплексу «Щасливий». відкривається вид на Високий Замок і розкішну зелену природу. Великий чистий мальовничий ліс зі ставками й озерами розташований у десяти хвилинах. Це прекрасна можливість для відпочинку і прогулянок із дітьми на свіжому повітрі, занять спортом, медитацій у зеленому тихому оазисі серед великого мегаполісу.

Але «Щасливий» – не тільки природа, а й комфорт міського життя – затишні квартири комфорт-класу, збудовані з керамічної цегли за монолітно-каркасною технологією. Комплекс має закриту територією, обладнану цілодобовим відеоспостереженням, а також підземний і наземний паркінги. А інфраструктура комплексу втілює ідею про швидкий доступ до необхідних закладів: від магазинів і салонів до офісів.

Збираєтеся купити квартиру? Львів – чудове місто для комфортного життя. А https://schastliviy.lviv.ua від компанії «НоваБудова» – ідеальний житловий комплекс для комфортного життя в чудовому місті.


За матеріалами: Новини сьогодні
04-12-2019
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1418

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]