Головна » 2018 » Січень » 13 » Квести - інтелектуальний відпочинок та весела розвага

Квести - інтелектуальний відпочинок та весела розвага

Квести - інтелектуальний відпочинок та весела розвага

Для інтелектуального відпочинку та розваг можна використовувати квести. На сайті x-escape.com можна дізнатися про квести у Львові. Квести - це дивовижна можливість провести весело час. Як правило, у грі беруть участь діти від 6 років і дорослі навіть за 80 років.

Мегапопулярна гра "вийти з кімнати" перенесена з віртуального світу в реальний. Ви потрапляєте в квест-кімнату з певною історією, шукаєте підказки, як вийти. Краще грати в команді з 2-4 осіб. Мета гри - разом з гравцями пройти весь ланцюжок, вийти з кімнати швидше, ніж за 1 годину. Ви переживете дивну пригоду. Відмінне місце для корпоративного відпочинку, згуртовує команду, відволікаєтеся від реальної офісного життя. Добре відпочити з друзями, співробітниками. Перемога буде обов'язково, якщо Ви включите всі свої найкращі якості: кмітливість, терпіння, здатність передбачати, почуття команди.

За допомогою квестів можна побувати в ролі героїв, нас надихають їхні вчинки. Але дуже цікаво саме самому побувати "в шкурі" героя, випробувати всі його почуття. Живі квести - ігри, які відбуваються в реальному житті. У кіно все вирішено заздалегідь, а хід квесту визначають самі гравці. Що треба для квесту:

1. інформація та секрети;
2. обов'язкове спілкування з партнерами по грі;
3. використовувати логіку та інтуїцію;
4. обов'язково використовувати інтриги, флірт, жарти, загрози.

Ви поринете в атмосферу таємниці, пригод. Це - найголовніша риса квесту. Квест змусить Вас задуматися про життя, про Ваше місце в ній. Подаруйте гру близькій людині, це також буде хорошим подарунком і для Вас. Створені всі умови для прийому гостей, турбота про маленьких дітей, збереження Ваших речей на час квесту. Є багато підказок, які допоможуть Вам благополучно вийти з кімнати.


За матеріалами: Новини сьогодні
13-01-2018
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1677

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]