Головна » 2017 » Грудень » 11 » «Лише по телебаченню доходи в населення ростуть. А насправді – безгрошів’я - Москаль»

«Лише по телебаченню доходи в населення ростуть. А насправді – безгрошів’я - Москаль»

Про це днями заявив очільник області Геннадій Москаль.

Піч час інтерв’ю виданню lb.ua його запитали про виборчу кампанію та формування коаліції, яка стала фактично антибалогівською.

«Після призначення на посаду голови облдержадміністрації я зосередився на побудові вертикалі влади в регіоні. Балога (Віктор – LB.ua) очолював передвиборчий штаб президента і ще тоді попросив для себе преференцій. Поставив «ручного» губернатора (Василя Губаля – LB.ua), який без відома Балоги не підписував жодного папірця. Фактично область вийшли з підпорядкування Кабінету міністрів і Адміністрації президента. Так, сьогодні ми не погоджуємось з деякими рішеннями Кабміну чи законами, ухваленими парламентом, але регіон підпорядкований як прем’єр-міністру, так і президенту, – зазначив Москаль.

Коли я прийшов на Закарпаття, то виборча кампанія вже розпочиналась. Балога обіцяв, що його «Єдиний центр» візьме більшість в облраді. Але я не з парашута впав на Закарпаття, мене тут знали люди. Я двічі працював в регіоні: з 1995 по 1997 року займав посаду начальника управління МВС у Закарпатській області, а з 2001 по 2002 працював головою ОДА. Той раз я повернувся на Закарпаття після катастрофічного паводка. Так «заливало» область в 1998, 2001 і 2008 роках. У 2015-у не вистачило п’яти сантиметрів, щоб регіон постраждав від паводка. Бог змилувався над нами… І так життя тяжке в людей. Лише по телебаченню доходи в населення ростуть. А насправді – безгрошів’я».


За матеріалами: Новини сьогодні
11-12-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1672

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]