Головна » 2023 » Квітень » 5 » Має скриню з заощадженнями, але продає нерухомість в рф та Криму, - Ротару

Має скриню з заощадженнями, але продає нерухомість в рф та Криму, - Ротару

російські пропагандисти нібито поспілкувалися з друзями та знайомими української співачки Софії Ротару, яка майже не виходить на звʼязок з шанувальниками після початку повномасштабної війни в Україні. Інформатори розповіли росЗМІ, що артистка живе на київській дачі і відмовляється від концертів, адже нібито має скрині заощаджень.

Водночас її син – Руслан Євдокименко – таємно продає елітну нерухомість виконавиці в москві та Криму, зокрема й готель "Вілла Софія". Про це заявили пропагандисти з кп.

Зі слів російського промоутера сергія лаврова, артистка ще минулого тижня відмовилася від концертів у Німеччині, де їй пропонували заплатити 150 тисяч євро (близько 6 млн гривень), адже "зараз не час співати". росіянин стверджує, що співачка не хворіє, займається господарством та куховарить.

"Софія Михайлівна може більше не працювати, "заначка" у неї пристойна. Усі гонорари вона завжди просила готівкою, банкам ніколи не довіряла, всі заощадження зберігає вдома у Києві. Є легенда, що у Ротару вдома є сховище, як у Скруджа Макдака, а там – скрині, де вона зберігає свої заощадження", – заявила "подруга" зірки.

Щоб законно працювати в рф, Ротару нібито придбала в москві квартиру в елітному районі, яку згодом здавала подрузі. Зараз у ній нібито живе хатня робітниця артистки, але Руслан Євдокименко має намір продати житло, як і готель у Криму.

У власності зірки, зі слів російської продюсерки Аліни Сагіної, залишиться тільки дача в Ялті, яку вона нібито хоче залишити в памʼять про покійного чоловіка.

"Свій готель у центрі Ялти "Вілла Софія" Ротару переписала на єдиного сина Руслана Євдокименка. Він зараз продає цей готель. Знайшовся покупець. Чоловік був згоден викупити готель Ротару за 9 млн євро (більше 362 млн гривень), але Руслан наполягає на 30 мільйонах євро (понад 1 мільярд грн). Хоча це неадекватна сума для такої будівлі. Але Руслан вважає: мовляв, хай платять за ім'я матері", – сказала продюсерка.

Гроші артистка нібито хоче вкласти в житло дітей і онуків за кордоном. В Києві у неї також є нерухомість, яку зірка здає, заявили пропагандисти.

Раніше ЗМІ писали, що Софія Ротару відмовилася виступати для росіян за величезний гонорар. Артистці пропонували 100 тисяч євро за те, що вона заспіває перед багатими друзями в Об'єднаних Арабських Еміратах.


За матеріалами: Новини сьогодні
05-04-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1281

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]