Головна » 2023 » Квітень » 22 » Масово висилає путінських дипломатів Німеччина: у кремлі загрожують "віддзеркалити" такий крок

Масово висилає путінських дипломатів Німеччина: у кремлі загрожують "віддзеркалити" такий крок

У суботу, 22 квітня, Німеччина офіційно вирішила масово вислати дипломатів росії з країни. кремль, який загрожує Заходу "мобілізаційною ескалацією" у разі контрнаступу ЗСУ, у відповідь загрожує "віддзеркалити" такий крок. Про це повідомляє Міністерство закордонних справ рф.

"Влада ФРН прийняла рішення про чергове масове висилання співробітників російських дипломатичних представництв у Німеччині. Рішуче засуджуємо ці дії Берліна, який продовжує демонстративно руйнувати весь масив російсько-німецьких відносин, включаючи їх дипломатичний вимір", - йдеться в офіційній заяві МЗС росії.

У зовнішньополітичному російському відомстві також наголосили, що Німеччина нібито порушила свої запевнення про небажання афішувати масове висилання російських дипломатів, розповівши ЗМІ про таке рішення.

"Як реакцію на ворожі дії Берліна російською стороною прийнято рішення про "дзеркальну" висилку з росії німецьких дипломатів, а також про суттєве обмеження максимальної кількості співробітників німецьких дипломатичних представництв у нашій країні, про що було офіційно повідомлено Посла ФРН в росії Г. фон Гайра під час бесіди в МЗС росії 5 квітня 2023 року", - зазначає МЗС рф.


За матеріалами: Новини сьогодні
22-04-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1348

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]