Головна » 2013 » Листопад » 27 » Мер Тернополя просить ректорів зупинити навчання у вишах

Мер Тернополя просить ректорів зупинити навчання у вишах

Міський голова Тернополя Сергій Надал звернувся до ректорів вищих навчальних закладів із закликом зупинити навчання, оскільки «для студентів урок Євромайдану є незрівнянно важливішим за пропущені лекції».
Про це йдеться у відкритому листі, опублікованому на сайті міськради, – інформує власкор IA ZIK.

«Тернопіль, як і у вся Україна, охоплений страйком на підтримку підписання Україною угоди про асоціацію з ЄС. Студенти, молодь стали основою загальнонаціонального протесту проти намагання влади зупинити європейський напрямок розвитку нашої країни. Для нинішніх студентів урок Євромайдану є незрівнянно важливішим за пропущені лекції чи лабораторні роботи. Сьогодні пробуджується активність молоді, яка може перерости у нову якість суспільних змін», – зазначив міський голова Тернополя.

Він також закликав керівництво вишів максимально сприяти участі молоді у страйку.

«Будьте разом з вашими студентами у ці важливі для нас усіх дні. Зупиніть навчання в університетах на вимогу страйкових комітетів. Прийдіть на майдан з професорсько-викладацькими коллективами», – йдеться у зверненні.

Нагадаємо, у неділю молодь Тернополя оголосила загальноміський страйк на підтримку євроінтеграції. На цей час мітинг триває на Театральній площі. Загалом сьогодні, за даними організаційного комітету тернопільського Євромайдану, до акцій протесту приєдналися близько 8 тис. молодих людей.



За матеріалами: Новини сьогодні
27-11-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11308

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]