Головна » 2012 » Жовтень » 5 » Михайло Джанда зривав овації під час виступу в Карпатському інституті підприємництва (м.Хуст)

Михайло Джанда зривав овації під час виступу в Карпатському інституті підприємництва (м.Хуст)

Сьогодні, 05 жовтня, в Карпатському інституті підприємництва (м. Хуст) відбулася зустріч кандидата в народні депутати в одномандатному виборчому окрузі № 71 Михайла Джанди з викладацьким складом та студентами вишу. Слід зазначити, що ця зустріч виявилася дуже теплою та плідною, адже крім представлення своєї програми Михайло Джанда зумів ще й відверто поспілкуватися з молоддю та відповісти на всі її наболілі запитання.

Власне кажучи, такий підхід кандидата та його бажання проводити якомога більше зустрічей з виборцями, щоб в живому спілкуванні доносити до них свої думки та погляди на різні аспекти життя в Україні, знову себе повністю виправдали. Адже кілька разів виступ Михайла Джанди обривали схвальні овації аудиторії, в якій зібралося більше сотні студентів та викладачів вишу.

Під час свого виступу Джанда особливо наголосив, що покладає значні надії на молодь, а особливо на молоду інтелігенцію, якою і є молодь, яка була присутня на зустрічі. Адже, за словами лідера передвиборних перегонів в окрузі № 71, його найбільший опонент - це апатія і байдужість людей до виборів та активного політичного життя, відсутність стійкої громадянської позиції з різник ключових політичних питань.

"Панує думка, що "від мене особисто нічого не залежить", "мій голос не є важливим", "всі партії та кандидати однакові", тому "немає чого ходити на вибори". Як результат, останнім часом участь у голосуванні, тобто у формуванні різних гілок влади, беруть не більше 49-53 % виборців. Чим і користуються ділки, що паразитують на виборах. У пострадянському суспільстві, на жаль, не можливі чесні вибори. Продавши свій голос за передвиборні фінансові подачки (шампанське, коробки цукерок на різні свята, комп'ютери, мультимедійна та медична техніка для освітніх, культурних та медичних закладів, ремонти тротуарів, під'їздів тощо), ти продаєш і своє майбутнє, і майбутнє своїх дітей", - заявив Джанда.

Кандидат у нардепи також наголосив, що саме молодь має стати головним будівничим свого майбутнього — взяти участь у виборах і обрати людей, які готові проводити кардинальні зміни, зламати систему управління країною, яка не дає Україні розвиватися, а громадян позбавляє кращої долі.

"Для чесних виборів, у першу чергу, необхідна віра в свою державу, свій народ, свою значимість і важливість свого голосу, розуміння того, що від мого вибору залежить, яка буде влада, що моя хата не може бути "скраю", що тільки політична активність і принципова громадянська позиція змінить наше життя на краще", наголосив Михайло Джанда, чим зірвав овації усіх присутніх на зустрічі.


За матеріалами: Новини сьогодні
05-10-2012
nowyny.com/
Додав: gucul
Коментарі: 0
Переглядів: 11845

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]