Головна » 2019 » Серпень » 7 » Міжнародна літня школа з програмування з рекордною кількістю учасників завтра стартує в Ужгороді

Міжнародна літня школа з програмування з рекордною кількістю учасників завтра стартує в Ужгороді

В Ужгороді завтра стартує міжнародна літня школа з програмування з рекордною кількістю учасників

Завтра, 8 серпня в Ужгороді розпочнеться вже четверта Міжнародна літня школа з програмування, яка стає дедалі популярнішою, адже цьогоріч збере рекордну кількість учасників: загалом до Ужгорода приїде майже півтори сотні студентів-програмістів, тренерів та лекторів з України та Грузії.

У Школі візьмуть участь 50 команд із провідних університетів Києва, Тбілісі, Харкова, Дніпра, Львова, Одеси, Вінниці, Запоріжжя, Тернополя, Сум, Ужгорода й інших міст. Крім того, з уже досвідченішими й іменитими студентами поміряються силами команди школярів із Хуста й Ужгорода.

Упродовж восьми днів Школа проходитиме в уже традиційному форматі: щодня лектори будуть пояснювати учасникам складні теми з програмування, після чого команди змагатимуться з розв’язування задач із цих тем. Команди поділені на дві ліги (за досвідом і рівнем знань). Лектори в обох лігах – провідні фахівці з програмування.

Організатори запланували для програмістів пізнавальну екскурсійну програму: учасники матимуть змогу ознайомитися з туристичними «родзинками» Закарпаття й прикордонних міст сусідніх країн.

Переможці отримають грошові призи.

Відкриття IV Міжнародної літньої школи з програмування відбудеться у четвер, 8 серпня, о 17 годині в «зеленому» корпусі УжНУ (вул. Заньковецької, 89А).


За матеріалами: Новини сьогодні
07-08-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1412

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]