Головна » 2012 » Вересень » 10 » Міжнародний фестиваль в с.Осій перетворили у корпоративне свято ПР і Деркача

Міжнародний фестиваль в с.Осій перетворили у корпоративне свято ПР і Деркача

7-9 вересня у селі Осій Іршавського району Закарпаття відбувся Міжнародний фестиваль мистецтв "Іван Попович збирає таланти". Усі афіші повідомляли, що свято пісні "отаман Карпат" організовує за підтримки Міністерства культури України, але закарпатці, а також гості свята, які приїхали на нього не тільки з України, були просто шоковані - сцена, і все навколо було обвішане стягами Партії регіонів, а також кульками кандидата у депутати від цієї владної парті Степана Деркача.

Власне кажучи, багато мешканців села Осій взагалі не розуміли, чого це їхній "отаман" став рядовим агітатором "регіоналів", пише Ілля Абель на сайті korrespondent.net.

У той же час у вічі усім кидалося неправомірне застосування адміністративного ресурсу Партією Регіонів - адже свято. яке відбувалося за підтримки Міністерства освіти України перетворилося у своєрідну вечірку "регіоналів", яку обслуговували міліціонери, пожежники і медик. Проте, варто зауважити, що можливо місцеве населення дійсно отримало насолоду від гарної української пісні у виконанні молодих місцевих талантів, але у той же час ще раз переконалося, що Партію регіонів, як і за її кандидата - Степана Деркача - голосувати не варто, бо вони вже зараз плутають державний і особистий гаманець.

Крім того, ще одним показовим моментом можна вважати і те, що прапори Партії регіонів запросто гордо майорять на поламаних баскетбольних  щитках, поряд з державним стягом в прапором села, а окрім того "регіоналів" і Деркача не смутило і те, що вони пропагувала алкоголь на святі, яке відвідало чимало молоді - адже стяги Партії регіонів і рекламні алкогольні банери прикрашали одну і ту ж сцену.

Сумно, що партія влади несе в село не тільки культуру, але і зневажливе ставлення до держави та пропаганду алкоголю серед молодого населення краю. То, чи потрібні Закарпаттю такі депутати, як Степан Деркач?














За матеріалами: Новини сьогодні
10-09-2012
nowyny.com/
Додав: gucul
Коментарі: 0
Переглядів: 11822

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]