Головна » 2018 » Травень » 18 » Мода, доступна завдяки TheMan: годинники для справжнього чоловіка

Мода, доступна завдяки TheMan: годинники для справжнього чоловіка

Мода, доступна завдяки TheMan: годинники для справжнього чоловіка

Справжній чоловік з малих років наважується не бути, як усі. Він загартовує свій характер, формує особистість, і терпіти не може, коли вирішують за нього. У дорослому житті він дізнається смак справжнього чоловічого життя і красу великої моди. І якщо мода на чоловічий одяг досить мінлива, то класичні годинник будуть в тренді завжди. У той же час стильний одяг, а також годинники і інші аксесуари сучасні українські чоловіки мають можливість купити онлайн в інтернет-магазині TheMan. Онлайн-магазин чоловічого одягу https://theman.com.ua/uk/ здійснює доставку товарів по всій Україні: Київ, Харків, Дніпро, Одеса та інші населені пункти країни.

У наше століття чоловічий годинник - це не тільки стильна фішка. Дорогий Breguet безпомилково показує соціальне становище його господаря, служить ознакою успішності бізнесмена. Для знаючої людини досить лише глянути на годинник, щоб дізнатися приблизну товщину гаманця співрозмовника і те, наскільки високо піднялася ця людина.

Сучасні ділові чоловіки обирають швейцарські годинники. Престижність, чудова якість і строгий лаконічний дизайн - ось що робить їх привабливими для тих, хто любить і вміє робити гроші.

Які ж години вибирають справжні чоловіки?

Зараз вони віддають перевагу моделям з грубими обрисами, великим корпусом і опуклими цифрами. Зокрема, такими характеристиками володіють годинник Big Bang від Hublot. Найпрестижніші годинник, як і раніше, випускають в золотому або платиновому корпусі. Причому золото може бути як червоним, так і рожевим. А найшикарніший годинник може похвалитися не тільки корпусом, але і браслетом з благородного металу.

У той же час в тренді зараз не тільки блиск золота, а й гра кольору. Розмальований циферблат і різнобарвний ремінець чудово підійдуть яскравим, креативним особистостям. Однак не варто приміряти "творчу" модель до ділового костюма, навіть якщо бізнес і креатив тісно перетинаються.

Хронометри, прикрашені дорогоцінними каменями, також привертають увагу чоловіків. Вони служать не тільки візитною карткою багатства, але і надійним вкладенням капіталу. Справжні чоловіки цінують швейцарські годинники не тільки через престижність. Не менш важливі й інші їхні якості - точність, ударостійкість, надійність і багатофункціональність.

Годинники якої форми воліють сучасні чоловіки?

Найбільш рейтингові моделі оформлені в квадратному, бочкоподібних і круглому корпусі. "Прямокутники" були в моді кілька років тому, але зараз на чоловічій руці їх практично не зустріти. Що стосується кольору, то вугільно-чорний циферблат і такий же ремінець є самим трендовим поєднанням. Якщо ви шукаєте годинник в подарунок, модель в такому колірному оформленні сподобається будь-якому справжньому чоловікові.


За матеріалами: Новини сьогодні
18-05-2018
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1677

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]