Головна » 2022 » Грудень » 4 » Модні люстри в інтер'єрі

Модні люстри в інтер'єрі

люстра інтер'єр

Люстри в інтер'єрі підбираються виключно під певний стиль, саме звідси і визначається їхня сучасність. Як правило, такі освітлювальні прилади поділяються на два види: перший - це модні напрямки в стилі хай-тек і модерн, а другий - вічна класика. Незалежно ж від вашого вибору та вподобань пам'ятайте, що перейшовши за посиланням https://leoceramika.com ви завжди зможете знайти стильні та надійні люстри за самими оптимальними цінами в Україні.

Вибір люстри з урахуванням стилю дизайну

Дизайн інтерʼєру в стилі хай-тек дуже характерний для приміщення з високими технологіями. Звичайно, подобається він не всім, але його шанувальники із задоволенням сприймуть прості форми таких освітлювальних приладів, вони виготовляються з прозорого або яскравого пластику, блискучого хромованого металу.

Мінімалізм в дизайні світильників, ніякої свободи думки і авангарду. Але якщо вас жахає павук, що звисає зі стелі, і вам не подобаються люстри в інтер'єрі у вигляді колючого дроту тоді варто звернути увагу на люстри, виготовлені в стилі мінімалізму з різнокольорового скла.

люстра інтер'єр

Стиль модерн вимагає симетричне розташування плафонів обтічної форми або ж, навпаки, перетікання однієї форми в іншу з асиметричним переходом. Такі люстри досить витончені та практичні, мають легку специфічну конструкцію, а також одночасно поєднують погляд у майбутнє з його незвичайними формами і повернення в минуле з його монументальністю. Виготовляються вони з незвичайних матеріалів, наприклад, унікальні люстри з паперу.

А от якщо говорити про люстри у класичному стилі в інтер'єрі, то сьогодні в моді люстри з:

  • каменю;
  • бронзи;
  • скла;
  • традиційного кришталю.

Люстри класичного стилю мають досить громіздку конструкцію, також дуже часто вони звисають зі стелі, що надає інтер'єру розкіш і помпезність.

люстра інтер'єр

Ще варто сказати, що такі люстри абсолютно недоречні для приміщення з низькими стелями, тому якщо у вас низька кімната, то варто звернути увагу на так звані стельові люстри, які не звисають кількома ярусами вниз, а більш притиснуті до стелі.

Як вибрати люстру: нюанси

Після того як ви визначитеся з дизайном та інтер'єрним стилем стельового приладу можна сміливо приступати безпосередньо до вибору люстри на кухню, спальню та вітальню. Але перед тим як вибрати люстру необхідно звернути особливу увагу на потужність освітлювального приладу, зокрема на потужність і кількість лампочок. Так як не секрет, що наприклад вітальня потребує більш яскравого освітлення, а для спальні - навпаки, більш приглушеного.

люстра інтер'єр

Для кухні, рекомендується вибрати люстру з так званим диммером (спеціальний регулятор потужності світла). Він дозволить надати вечері романтичного настрою, для цього потрібно трохи приглушити яскравість освітлювального приладу, а для філіжанки чаю та галасливої розмови старих друзів підійде більш насичене та яскраве світло.


За матеріалами: Новини сьогодні
04-12-2022
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1450

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]