Головна » 2022 » Лютий » 3 » Морози до -12 прогнозують в Україні

Морози до -12 прогнозують в Україні

мороз

Синоптики прогнозують в Україні найближчими днями вночі морози до -12°C, проте 5 лютого в більшості областей вдень температура буде вище нуля та очікують мокрий сніг. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко та Укргідрометцентр.

"Найближчої ночі очікується -3-9 градусів, на Сході та в Криму 0-3 градуси морозу. Вдень 4-го лютого на Півночі та в Центрі -2-7 градусів, у південній частині, на Сході та Заході близько нуля.

У ніч на суботу в більшості областей України передбачається -4-10 градусів, на крайній півночі до -12 градусів, на Заході 0-2 градуси морозу. Вдень 5-го лютого почнеться потепління до відлиги, лише в східних областях ще вдень побудуть -3-6 градусів", – зазначила Діденко.

У неділю 6 лютого морози вночі до -6 -9°C очікують лише в східних областях, а вдень в більшості регіонів температура повітря буде вище нуля.

4 лютого в п’ятницю на Заході прогнозують сніг, а на півдні Криму – невеликий дощ. У суботу 5 лютого сніг прогнозують в західних, північних та центральних областях, крім Дніпра з околицями. У неділю 6 лютого мокрий сніг на Заході вдень, і вночі в східних регіонах – сніг.

У решті регіонів опади не прогнозують.

Діденко попереджає про посилення вітру західного напрямку на вихідних.

У Києві 4 лютого вночі близько –7°C, удень –3°C. Проти ночі 5 лютого температура повітря в столиці може сягнути –12°C, однак уже вдень потеплішає та прогнозують випадання снігу.


За матеріалами: Новини сьогодні
03-02-2022
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1577

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]