Головна » 2016 » Квітень » 2 » Москаль на 1 квітня "дебалогізував" Закарпаття

Москаль на 1 квітня "дебалогізував" Закарпаття

Голова Закарпатської обласної адміністрації Геннадій Москаль у День сміху пожартував над народними депутатами Балогами. 1 квітня він виклав на своєму офіційному сайті "розпорядження" про перейменування вулиці Балогівської.

"У рамках закону про декомунізацію, з метою остаточної й безповоротної деолігархізації та дебалогізації Закарпатської області, голова ОДА підписав розпорядження про перейменування вулиці Балогівської в селі Завидово Мукачівського району на вулицю "За "БезБарвне Закарпаття", - зазначається на сайті.

Вулиця Балогівська в Завидові, де народився Віктор Балога, отримала таку назву в 2008 році, коли він займав посаду голови президентського секретаріату при Вікторі Ющенку.

У Верховній Раді VIII скликання народними депутатами є, власне, Віктор Балога, двоє його рідних братів і двоюрідний брат Василь Петьовка.

Раніше Москаль нарікав, що область довгий час була віддана "на відкуп" одній політичній силі - "Єдиному центру".

На запитання, чи зустрічався Москаль з лідером "Єдиного центру" Балогою, який вважається негласним "господарем" Закарпаття, у серпні 2015 року він відповів:

"У мене до нього питань немає. Я так зрозумів, що і у нього до мене питань немає".

На уточнююче запитання, як поводяться Балога і його партія і чи не заважають, Москаль сказав:

"Ну, легко покусують", зазначивши, що ці "укуси" він просто не сприймає всерйоз.

Своєю чергою оточення Балоги та він особисто звинувачують Москаля в тому, що на своїй посаді він представляє не тільки органи центральної влади, а й клан Віктора Медведчука, що має величезний вплив в області.


За матеріалами: Новини сьогодні
02-04-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1852

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]