Головна » 2015 » Січень » 30 » Москаль: На Луганщині воюють удмурти і буряти

Москаль: На Луганщині воюють удмурти і буряти

Геннадій Москаль зустрівся з жителями села Жолобок, які вирвалися з заблокованого бойовиками села і дісталися до контрольованої Україною території Луганської області. Про це повідомляє прес-служба Луганської ОДА.

Нагадаємо, що в середу дев’ять місцевих жителів за сприяння волонтерів на двох легкових авто виїхали з Жолобка (який розташований між 29 і 31 блокпостами на автодорозі Бахмутка) у бік Лисичанська. Один з автомобілів підірвався на фугасі, його водій і троє пасажирів отримали важкі травми і за допомогою українських військових були доставлені до лікарні. Інший автомобіль доїхав до 29-го блокпоста благополучно.

 «Зараз в Жолобку стоять чотири російські танки і один БМП, раніше було і кілька установок «Град», — заявив Москаль після зустрічі з жолобківцями. — Екіпажі танків — не з центральних областей Росії, це удмурти і буряти, це видно по монголоїдним рисам обличчя. Періодично в Жолобок завозять на напівпричепі КамАЗ підкріплення живої сили. Вчора, наприклад, заїхали 30 озброєних осіб. Крім росіян є і так звані «ополченці», які вільно заходять в розбиті обстрілами будинки, виносять у мішках все цінне і вивозять на машинах у невідомому напрямку . Винесли вже з того Жолобка все цінне, замінували підходи, влаштовують тут опорні пункти. Такі от «сіячі руського мира» … У селі ще залишається кілька місцевих жителів, які не можуть виїхати через постійні бойові дії та заборону бойовиків. Зараз думаємо, як їх звідти вивезти».


За матеріалами: Новини сьогодні
30-01-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11120

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]