Головна » 2015 » Червень » 4 » Москаль - спостерігачі ОБСЄ зранку до ночі "жиганять віскі", а до сепаратистів не їдуть. ВІДЕО

Москаль - спостерігачі ОБСЄ зранку до ночі "жиганять віскі", а до сепаратистів не їдуть. ВІДЕО

  Бойовики не відводили важку техніку від лінії розмежування, але представники спостережної місії ОБСЄ не фіксують цього, бо не їдуть на окуповану територію. Про це заявив голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль в інтерв’ю "Радіо Свобода".

"Ніхто нічого не відводив, просто йде ротація. Так само, як у нас. Показують нам знімки, що йдуть танки, "Гради", "Урагани", - сказав він.

"Що вони можуть в будь-який час напасти, у цьому немає ніяких сумнівів, бо вони нічого не відвели. Поховали в ангари, за школами, фермами, але все залишилося. Вони не виконали мінських угод", - зазначив Москаль.

"Шановне ОБСЄ мало б не сидіти постійно у ресторані в готелі "Мир", зранку до ночі пиво і віскі "жиганити", а їхати на цю територію", - заявив керівник Луганщини.

За словами Москаля, спостерігачі ОБСЄ "не хочуть" їхати на територію, яку контролюють проросійські бойовики.

"Я їх постійно бачу в готелі, де вони живуть. Хтось до нас прийде в адміністрацію, повезеш на обід, і всі вони там сидять. Я вже кажу офіціантам: "Це англійський клуб, чи що?"

Раніше повідомлялось, що більшість представників СММ ОБСЄ, окрім представників Росії, об'єктивно сприймає ситуацію в зоні АТО, тому Україна повинна довести, що РФ є стороною конфлікту на Донбасі, щоб її представники були виключені з СММ ОБСЄ. Про це заявив заступник начальника Головного командного центру ЗСУ Олександр Розмазнін.


За матеріалами: Новини сьогодні
04-06-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11040

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]