Головна » 2019 » Липень » 30 » Можна перетворити їх лише на підручних Чечетова - Порошенко про школу ЗЕдепутатів

Можна перетворити їх лише на підручних Чечетова - Порошенко про школу ЗЕдепутатів

За тиждень навчання майбутніх депутатів від "Слуги народу" можна перетворити лише на "підручних Чечетова", які голосуватимуть за командою.

Так результативність тижневих тренінгів від Київської школи економіки описав п'ятий президент Петро Порошенко.

"Перетворити їх на підручних Чечетова, покійного, як орієнтуватися та піднімати руки, за два тижні можна. Але не більше", — сказав політик в інтерв'ю "Українській правді".

Та додав, що депутати від "Слуги народу" без вищої освіти та досвіду прийшли на "почутті людей".

"Понад сотні людей не мають вищої освіти. Коли майже сотня людей були безробітними, які дуже давно не працювали, не платили податки, не мають досвіду і пройшли лише на почутті людей, що "слухайте, давайте дамо Зеленському шанс". Навіть із весільним фотографом, навіть із безробітною нянькою, навіть… Причому я з повагою ставлюся і до фотографа, і до няньки, але від охоронця, перукаря чи водія вони теж нічим не відрізняються", — додав Порошенко.

Михайло Чечетов був заступником голови фракції Партії регіонів. У парламенті він сигналізував депутатам: якщо піднімав руку догори – голосувати "за", якщо робив горизонтальний помах – голосувати "проти". За попередньою версією, у лютому 2015-го викинувся з вікна своєї квартири на 17-му поверсі.


За матеріалами: Новини сьогодні
30-07-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1431

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]