Головна » 2018 » Березень » 12 » Мукачівцям пропонують обговорити новації в медгалузі та вибір сімейних лікарів - медицина по-новому

Мукачівцям пропонують обговорити новації в медгалузі та вибір сімейних лікарів - медицина по-новому

  Мукачівців запрошують на зустріч щодо реформи в медичній галузі.

Зустріч відбудеться 14 березня о 12:00 год. в конференц-залі поліклінічного відділення Мукачівської ЦРЛ (4 поверх нового корпусу) за адресою вул. Грушевського, 29, інформує міськрада.

Зазначається, що для обговорення умов та можливостей процесу вибору сімейного лікаря та обговорення всіх питань, що можуть виникнути в процесі укладання декларації між клієнтом та лікарем, буде проведено зустріч з активною спільнотою міста, представниками депутатського корпусу міської влади, виконавчого комітету, керівників підприємств та установ міста із залученням громадськості та місцевих ЗМІ.

Нагадаємо, відповідно до концепції розвитку національної системи охорони здоров'я та законів України, прийнятих восени 2017 року, що дали початок реформі медичної галузі, пріоритетною у наданні медичної допомоги є первинна ланка – сімейні лікарі.

Згідно процесу змін у медичній сфері передбачено вибір сімейного лікаря кожним громадянином України з наступним укладанням договору між пацієнтом та лікарем з 1 квітня 2018 року.


За матеріалами: Новини сьогодні
12-03-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1803

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]