Головна » 2023 » Липень » 25 » МЗС Молдови викликало посла росії - шпигунський скандал

МЗС Молдови викликало посла росії - шпигунський скандал

Посла росії в Кишиневі Олега Васнєцова викликали до міністерства закордонних справ та євроінтеграції після того, як журналісти опублікували розслідування про стеження за молдавською владою з даху російського посольства у Кишиневі. Про це повідомляє NewsMaker.

«МЗС у співпраці з іншими компетентними установами аналізує характер та масштаби шпигунських дій, у тому числі діяльність осіб, згаданих у журналістському розслідуванні. Вважаємо абсолютно неприйнятними будь-яке шпигунство та іноземне втручання у внутрішні справи Молдови, які становлять прямий виклик і загрозу суверенітету та національній безпеці нашої держави», - йдеться у заяві міністерства, опублікованій 25 липня.

Посла росії в Кишиневі викликали до МЗС, щоб він дав роз'яснення про ситуацію, що склалася. «Залежно від подальшого розвитку подій, влада Молдови розгляне кілька варіантів реагування», - наголосили у відомстві.

Як повідомляли ЗМІ, у спільному матеріалі журналістів Jurnal TV та The Insider йдеться проте, що російська розвідка посилює стеження за владою Молдови з даху посольства рф у Кишиневі.


За матеріалами: Новини сьогодні
25-07-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1468

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]