Головна » 2017 » Листопад » 1 » МЗС - Польща не припинить спроби повернути уламки літака Леха Качинського

МЗС - Польща не припинить спроби повернути уламки літака Леха Качинського

Після того, як Польща вступить у повноваження непостійного члена РБ ООН, питання повернення уламків Ту-154М буде винесено на більш високий дипломатичний рівень. Про це заявив віце-глава МЗС Польщі Ян Дзєдзічак.

За його словами,  відомство не має наміру припиняти дії з повернення уламків польського президентського літака Ту-154М, що розбився у 2010 році під Смоленськом. Він підкреслив, що це питання порушувалося більше десятка разів під час переговорів на міністерському рівні.

За словами Яна Дзєдзічака, повернення до Польщі уламків Ту-154М можливо при добровільній згоді російської сторони. Він зазначив, що Польща піднімала і продовжить піднімати це питання на міжнародній арені. Віце-глава МЗС Польщі підкреслив, що після того, як Польща вступить у повноваження непостійного члена Ради Безпеки ООН, питання повернення уламків Ту-154М буде винесено на більш високий дипломатичний рівень.

Нагадаємо, що, згідно з останніми повідомленнями ЗМІ, Росія закрила доступ до місця авіакатастрофи. Причиною послужили плани з будівництва нового газопроводу поблизу Смоленська.


За матеріалами: Новини сьогодні
01-11-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1685

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]