Головна » 2018 » Серпень » 27 » На 753 га мисливських угідь на території полігону заборонено ведення мисливського господарства

На 753 га мисливських угідь на території полігону заборонено ведення мисливського господарства

Заборонено ведення мисливського господарства на 753 га мисливських угідь на території полігону

Рішенням господарського суду м. Києва повністю задоволено позов прокуратури Західного регіону до Закарпатської обласної ради, Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства, громадської організації «Товариство мисливців та рибалок «Єгер» щодо законності надання та використання 753 га мисливських угідь на території полігону 128 гірсько-штурмової бригади, яка дислокується у м. Мукачево.

Рішенням суду визнано незаконним та скасовано рішення Закарпатської облради від 21 грудня 2012 року, а також визнано недійсним укладений на його підставі між Закарпатським обласним управлінням лісового та мисливського господарства та вищевказаною громадською організацією договір про умови ведення мисливського господарства на землях  Міністерства оборони.

Суд, підтримавши законність позовних вимог прокуратури, визнав, що вказане рішення облради та укладений на його підставі договір було прийнято всупереч положенням законодавства. Використання мисливських угідь заборонено здійснювати на землях Міністерства оборони.

Прес-служба військової прокуратури

Західного регіону України


За матеріалами: Новини сьогодні
27-08-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1570

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]