Головна » 2015 » Березень » 24 » На Донеччині і Луганщині силовики схопили ще чотирьох інформаторів терористів

На Донеччині і Луганщині силовики схопили ще чотирьох інформаторів терористів

Контррозвідники Служби безпеки України затримали чотирьох громадян, причетних до терористичної діяльності самопроголошених Луганської і Донецької народних "республік"

Так, у Станично-Луганському районі затриманий інформатор бойовиків, місцевий житель, 1978 р.н., передає depo.ua з посиланням на прес-центр СБУ.

"Він був завербований в Луганську представниками одного з підрозділів військової розвідки РФ і погодився на співпрацю. За вказівкою російських спецслужб, зловмисник добував дані про блокпости ВСУ, кількість бійців і їх озброєння. Під час чергового "спостереження" його затримали контррозвідники", - уточнили в Службі безпеки України.

Інший інформатор виходив на зв'язок з терористами із Маріуполя, повідомляючи бойовикам про будівництво ліній оборони міста.

Слідчі СБУ також розслідують кримінальне провадження стосовно мешканця Красногорівки Мар'їнського району Донецької області, який передавав бойовикам відомості про ситуацію у місті.

А в Слов'янську Доенцької області затримано бойовика «ДНР», 1995 р.н.

"У квітні-травні минулого року він охороняв один з блокпостів, з автоматом у руках патрулював місто. Після втечі поплічників залишився у Слов'янську, підтримуючи зв'язок зі своїми ватажками", - розповіли силовики.

Як повідомляв depo.ua, днями співробітники СБУ на Луганщині впіймали ще двох інформаторів «ЛНР», що здавали бойовикам позиції ЗСУ.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
24-03-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1890

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]