Головна » 2013 » Серпень » 16 » На дорогах Берегівщини збираються встановити відеоспостерження

На дорогах Берегівщини збираються встановити відеоспостерження

Кілька камер уже встановлено, однак повністю забезпечити їхню роботу та обслуговування поки що немає можливості.

Про це повідомили сьогодні, 16 серпня, під час засідання колегії Берегівської РДА, у якому взяв участь , перший заступник губернатора Закарпаття Ігор Свищо.

Як повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Берегівського РВ УМВС України в Закарпатській області Василь Продан, завдяки постійній профілактичній роботі та адміністративному нагляду вдалося суттєво зменшити рівень рецидивної злочинності: у порівнянні з минулим роком, кількість злочинів зменшилась із 81 до 33.

У той же ж час, для подальшого забезпечення порядку та дотримання норм закону у Берегівському районі необхідно вирішити проблему із придбанням та встановленням стаціонарних технічних засобів відеоспостереження  на виїздах із району. Наразі кілька камер уже встановлено, однак повністю забезпечити їхню роботу та обслуговування поки що немає можливості.

–  Про цю проблему ми говорили ще кілька років тому, і райвідділ міліції обіцяв серйозно взятися за її вирішення. Районна ж адміністрація була готова у цьому посприяти, - зауважив на колегії Ігор Свищо. - Тим не менш, минуло вже чимало часу, а питання навіть не починали вирішувати, хоча проблема більш ніж актуальна. Район потребує якісного відеоспостереження, адже від цього залежить безпека наших жителів. Водночас, якихось серйозних фінансових вливань це не потребує. Тому попрошу адміністрацію та райвідділ активізувати роботу та нарешті вирішити питання, – повыдомляэ прес-центр ОДА

За матеріалами: Новини сьогодні
16-08-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11359

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]