Головна » 2019 » Вересень » 11 » На Львівському Форумі видавців закарпатець Олександр Гаврош представить нову книжку “Нескорена Карпатська Україна”

На Львівському Форумі видавців закарпатець Олександр Гаврош представить нову книжку “Нескорена Карпатська Україна”

Закарпатець Олександр Гаврош представить на Львівському Форумі видавців нову книжку “Нескорена Карпатська Україна”

Закарпатець Олександр Гаврош представить на Львівському Форумі видавців нову книжку “Нескорена Карпатська Україна”

Цього року відзначається 80-річний ювілей Карпатської України. З цієї нагоди відомий закарпатський журналіст, письменник, драматург Олександр Гаврош видав у тернопільському видавництві «Навчальна книга –Богдан» книжку «Нескорена Карпатська Україна».

У новому виданні він розповідає про власні знахідки, пов’язані з Карпатською Україною, що стала центром українського політичного життя у 1938–1939 роках. Окрім журналістських розвідок, книжка містить і п’єсу автора «Останнє танґо у Хусті», прем’єра якої з успіхом відбулася 14 березня 2019 року на сцені Закарпатського обласного театру драми і комедії.

Книжка вийшла у серії «Ім’я на обкладинці», в якій торік побачили світ ще дві книжки Олександра Гавроша — «Останній опришок Микола Шугай» та «Таємниця Ерделі».

Представлення «Нескореної Карпатської України» відбудеться у суботу, 21 вересня, о 15.00 на стенді видавництва та о 17.30 – у Першій Львівській медіатеці.

Також на Формі видавців 20 вересня о 17.30 у Львівській обласній універсальній бібліотеці Олександр Гаврош представить і свій новий роман «Донос» про справу Кирило-Мефодіївського братства, що побачив світ у київському видавництві «Академія».


За матеріалами: Новини сьогодні
11-09-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1441

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]