Головна » 2019 » Лютий » 26 » На протязі всієї зими лісівники Рахівщини підгодовували диких тварин

На протязі всієї зими лісівники Рахівщини підгодовували диких тварин

Лісівники Рахівщини підгодовували диких тварин на протязі всієї зими

Цьогоріч зима виявилася надзвичайно сніжною.
 
Найбільше від цього потерпають лісові мешканці, у цей час їм як ніколи потрібна допомога і підтримка людини, тому працівники ДП «Рахівське ЛДГ» спільно з користувачами мисливських угідь щорічно проводять підгодівлю лісової фауни.

Провідний мисливствознавець Юрій Тушер зазначає, що висота снігового покриву у високогір’ї становить більше метра і тваринам майже неможливо добути корми, тому підживлення диких тварин – одна з основних біотехнічних робіт у лісовому господарстві нашого підприємства.

Користувачами мисливських угідь РТМР «Говерла» та ТМР «Грінвуд» проводиться постійний моніторинг угідь та місць скупчення диких тварин та здійснюються заходи з охорони й захисту від хижаків та підгодівлі.

Підгодівля звірів – це аж ніяк не приручення диких тварин, а допомога в найскрутніший період року та запорука хорошої зимівлі тварин і доброго приплоду молодняка.

Важливим фактором для успішної зимівлі тварин є забезпечення спокою в угіддях. Відвідувачам лісфонду слід пам’ятати, що постійне турбування тварин призводить до витрати ними енергії та сили на пересування по угіддях, що приводить до їх виснаження.


За матеріалами: Новини сьогодні
26-02-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1506

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]