Головна » 2013 » Квітень » 5 » На Великоберезнянщині напали на журналістку

На Великоберезнянщині напали на журналістку


Під час громадських слухань у селі Чорноголова щодо будівництва міні-ГЕС на території села, невідомий чоловік напав на журналістку.

Про це повідомила потерпіла – журналіст газети «Старий Замок» Лариса Романюк,  – пише Uzhgorod.in.

За її словами, вчора, 4 квітня, близько 17.00 в селі мали відбутися громадські слухання з приводу будівництва міні-ГЕС. Однак, інвестори на зустріч з селянами забарилися. Через деякий час до місця проведення слухань під’їхав автомобіль Toyota Land Cruiser, з якого вийшов молодик, нібито представник інвесторів. Чоловік підійшов до групи жінок і запропонував їм поїхати оглянути об’єкт. Ті відмовилися. Коли невідомий сів у машину, помітив, що незадоволеність і обурення людей та його реакцію фотографує журналістка, підійшов до неї та спробував відібрати фотоапарат, він схопив журналіста за ремінь фотоапарата та одяг і почав смикати жінку на себе.

Журналістка  «Старого Замку» звернеться до правоохоронних органів, аби ті з’ясували особу чоловіка, який напав на неї, та застосували до нього міри передбачені законодавством. Редакція газети просить відгукнутися тих, хто впізнав людину на фото. 

За неперевіреною інформацією, нападник - зять народного депутата від Партії Регіонів Василя Ковача. 





За матеріалами: Новини сьогодні
05-04-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11672

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]