Головна » 2016 » Червень » 23 » На Верецькому перевалі лісівники з вогнеборцями гасили "пожежу"

На Верецькому перевалі лісівники з вогнеборцями гасили "пожежу"

Підрозділи лісової охорони ДП "Воловецьке ЛГ" та фахівці У ДСНС в Закарпатській області за участі державної пожежно-рятувальної частини-провели провели спільні навчання з ліквідації пожежі.

23 червня, на Верецькому перевалі в урочищі Жупанська кривуля було проведено спеціальне об'єктивне тренування. Згідно з легендою навчань, під час планового патрулювання лісовими масивами на території новоствореного Верхньоворітського лісництва в 20 кварталі, 15 виділ була помічена пожежа. Раніше це була територія агролісів. Полум'я охопило 0, 5 га території лісу. Виникла загроза розповсюдження пожежі. Завдяки спільним зусиллям співробітників ДСНС і Воловецького лісгоспу пожежу було ліквідовано.

Під час навчального гасіння пожежі рятувальники вивели з лісу грибаря, який потрапив в зону небезпеки. Після ліквідації пожежі йому була надана допомога психологів. На місці події також працювали й медпрацівники.

Основною метою проведення такого роду навчань стояло завдання перевірити готовність лісової охорони та рятівників до дій у разі виникнення лісової пожежі й вдосконалити організацію навичок проведення гасіння лісових пожеж, відпрацювати практичні навички лісників з виявлення та гасіння лісових пожеж, а також оцінити готовність відповідних служб та працівників Воловецького лісгоспу до пожежонебезпечного періоду, - інформує прес-служба Закарпатського ОУЛМГ.


За матеріалами: Новини сьогодні
23-06-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1778

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]