Головна » 2018 » Лютий » 8 » На Закарпатті стартував тиждень угорських страв - боб-гуляш, бограч, папріка та токайські вина

На Закарпатті стартував тиждень угорських страв - боб-гуляш, бограч, папріка та токайські вина

Скуштувати ці та інші страви закарпатці та гості краю зможуть упродовж кількох днів у ресторанних закладах зі значною знижкою. «Тиждень угорських страв» стартував 8 лютого.

У перший день фесту , так званий «Жирний четвер» відвідувачі зможуть посмакувати угорськими стравами за півціни, а решту днів за 25% - ою знижкою. Гастрономічний туризм вже досить давно став родзинкою області, каже організатор акцїї Шарлотта Чізмар.

Підтримує захід і Угорщина. Уповноважений уряду країни –сусідки переконаний, такі заходи популяризують не лише кухню сусідніх країн а і їхню культуру. Участь у фестивалі зголосилися взяти більше 20 –ти готельно-ресторанних комплексів, винні погреби, корчми, сільські садиби з Ужгородського, Мукачівського Берегівського та Виноградівського районів. Власники закладів кажуть, їхня мета - не отримати прибутки, а популяризувати угорську кухню та знайти нових клієнтів. Триватиме тиждень угорських страв до 11-го лютого.


За матеріалами: Новини сьогодні
08-02-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1634

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]