Головна » 2018 » Березень » 26 » На Закарпатті в кожному будинку працюють агенти ФСБ - вважає Москаль

На Закарпатті в кожному будинку працюють агенти ФСБ - вважає Москаль

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль заявив, що його регіон "затоплений" агентами ФСБ.

Про це він повідомив в інтерв'ю "Українській правді".

Він також зазначив, що на Закарпатті 8 квітня в день парламентських виборів в Угорщині буде зроблено все, щоб запобігти провокаціям.

Він додав, що нещодавно були затримані 32 людини в балаклавах і зі зброєю. Москаль підкреслив, що всі вони були привезені з різних областей України. Також він додав, що всі ці люди були найняті через спецслужби Росії.

«І у всіх було по 1 500 гривень. Це були люди з Херсонської, Миколаївської, Одеської областей, з Києва, яких найняли через спецслужби Росії» - сказав Москаль.

Він не виключив, що зброя, яку вивозив Володимир Рубан, надавалася в тому числі і для Закарпаття. Москаль зазначив, що агенти ФСБ можуть сидіти в будь-якому готелі на кордоні з Україною.

«Це цілком можливо. Втрутитися в ситуацію в регіоні намагається ФСБ, а саме П'яте управління, яке займається розвідувальною діяльністю і проведенням спецоперацій на території країн колишнього СРСР.

Їх цікавить, в першу чергу, Україна, Грузія і Молдова. Надійшла команда розхитати ситуацію на кордоні з ЄС.

Закарпаття дуже їх цікавить. Вони можуть сидіти в будь-якому готелі на кордоні з Україною в Чехії, Румунії, Польщі. Вони можуть сидіти тут, в якій-небудь оздоровниці» - сказав Москаль.

«Це як радіація. Ми їх не бачимо, але вони тут є» - додав він.

За його даними, 70% їх кадрових співробітників п'ятого управління ФСБ - це етнічні українці, яких набрали з різних регіонів.


За матеріалами: Новини сьогодні
26-03-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1679

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]