Головна » 2012 » Вересень » 12 » На Закарпатті виросла злочинність на транспорті

На Закарпатті виросла злочинність на транспорті

Закарпатською прокуратурою з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері проведено міжвідомчу нараду керівників правоохоронних, контролюючих та інших державних органів на залізничному транспорті.

Обговорено стан боротьби із правопорушеннями на залізничному транспорті в Закарпатській області, в тому числі у сфері безпеки руху та експлуатації транспорту у 2012 році.

Закарпатський транспортний прокурор Ігор Сєхін констатував ріст рівня злочинності на транспорті. Так, із 116 зареєстрованих злочинів 34 – рецидивні. Це свідчить про неєфективніть проведених заходів правоохоронними, контролюючими та іншими державними органами на залізничному транспорті. Ігор Сєхін висунув вимогу негайно активізувати діяльність на цьому напрямку. Окрім того, зросла кількість випадків крадіжок державного майна – 40 з початку року та 9 епізодів пошкоджень шляхів сполучення. Аналогічна тенденція спостерігається при виявленні злочинів, пов’язаних із збутом наркотичних речовин 8 проти 5 минулочних.

З метою недопущення та запобігання вчиненню порушень законодавства на залізничному транспорті, підвищення ефективності боротьби із злочинністю, недопущення катастроф, аварій, попередження надзвичайних подій на залізничному транспорті вирішено провести комплекс конкретних заходів щодо попередження, викриття та припинення злочинів вказаної категорії.



За матеріалами: Новини сьогодні
12-09-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 12177

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]