Головна » 2020 » Вересень » 10 » Нагадали про зобов'язання України реформувати "Укроборонпром" за принципами ОЕСР посли країн G7

Нагадали про зобов'язання України реформувати "Укроборонпром" за принципами ОЕСР посли країн G7

Посли країн G7 нагадали про зобов'язання України реформувати "Укроборонпром" за принципами ОЕСР

Реформа "Укроборонпрому", яку підтримують країни G7, є фундаментальною для економічного майбутнього України, йдеться в заяві послів у Twitter після появи інформації про можливу зміну керівника компанії.

"Саме тому Україна взяла зобов’язання реформувати "Укроборонпром" згідно з принципами ОЕСР. Лише керівництво, прихильне до прозорості та належного управління, може забезпечити успіх "Укроборонпрому", - наголошується в заяві.

Як повідомляло агентство "Інтерфакс-Україна" з посиланням на джерело, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль вніс президенту Володимиру Зеленському подання на призначення генеральним директором "Укроборонпрому" Сергія Тихонова, який на сьогодні очолює департамент безпеки та оборонно-промислового комплексу в Офісі президента.

Тихонов був народним депутатом Верховної Ради III та IV скликань (1998-2006) від Прогресивної соціалістичної партії України та блоку "За єдину Україну".

Із середини 2019 року "Укроборонпром" очолює екс-міністр економіки Айварас Абромавичус, який змінив усіх заступників і привів у держконцерн нову команду. Запропоновані нею кроки реформування "Укроборонпрому" вітали міжнародні партнери України.


За матеріалами: Новини сьогодні
10-09-2020
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1333

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]