Головна » 2021 » Серпень » 21 » Наймасовіший набір бортпровідників у своїй історії оголосив лоукостер Wizz Air

Наймасовіший набір бортпровідників у своїй історії оголосив лоукостер Wizz Air

Угорський лоукостер Wizz Air 20 серпня оголосив про те, що запускає набір бортпровідників – наймасштабніший за весь час своєї діяльності. До грудня 2021 року компанія має намір працевлаштувати 800 нових бортпровідників по всій своїй мережі,  пише ЦТСз посиланням на інформацію авіаперевізника.

Набір нових співробітників проводиться в зв'язку з тим, що компанія «повертається до докоронавірусної потужності», а також має намір в три рази розширити свій флот в найближчі десять років.

Як сказано в повідомленні лоукостера, бортпровідники, які приєднаються до команди Wizz Air, можуть розраховувати на конкурентну заробітну плату, навчання, гнучкий щомісячний графік роботи, який публікується кожні два тижні.

Бортпровідники також отримають можливість користуватися знижками на авіарейси і бонусними авіаквитками для своєї сім'ї і своїх друзів.

Також стало відомо, що угорський лоукостер має намір найняти до 2030 року 4600 нових пілотів. При цьому до кінця 2021 року в планах – працевлаштувати понад 300 пілотів.

Як повідомлялося, український лоукостер SkyUp змінить форму стюардес – пасажири побачать бортпровідників у новій формі вже восени.

Нагадаємо, пілотам авіакомпанії Wizz Air видадуть планшети iPad, щоб зберегти ліс.


За матеріалами: Новини сьогодні
21-08-2021
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1467

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]